ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

ТУК ЩЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА НАШИТЕ РОЖДЕНИ И ИМЕННИ ДНИ

Муси Дачева

Едно от главните предназначения на астрологията е да ни учи да разбираме не само себе си, но и хората около нас. Раждането в определен ден и час предполага черти на характера, които се проявяват още в ранното детство. Ролята на родителя е да умее да направлява процеса на развитие на детето си съобразно неговите особености като му помага да прояви и затвърди позитивните страни на формиращата се личност.

 

Към децата от различните зодиакални знаци трябва да се подхожда различно, с разбиране на техните индивидуални зодиакални потребности.

 


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХАСАН   18.02.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ВОДОЛЕЙ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЮМЮН   10.02.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ВОДОЛЕЙ

 

ВОДОЛЕЙ

Детето Водолей е независимо и дръзко, и показва своята уникална природа още докато е с памперси. В училище ще напредва, ако му е интересно. Тежко и горко на учителите, които не владеят добре предмета си – подигравките няма да им бъдат спестени. Създавайки кръг от съмишленици, категоричният малък Водолей не цепи басма никому. Обича интелектуалните предизвикателства и с желание се включва във всякакви състезания и конкурси, където печели първите места. Обикновено има разнообразни интереси, които изпробва последователно в годините, но в крайна сметка сатурново-урановата му натура се ориентира в една посока, където влага цялата си енергия и постига отлични резултати. Това рядко се случва без твърд контрол от страна на родителите. И с много любов, разбира се.

 

 

 

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЮРЮ  04.03.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е РИБИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЙКУТ   18.03.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е РИБИ

РИБИ

Детето Риби е благодат както за родители, така и за учители. То е отзивчиво, старателно, винаги изрядно и готово с домашните си, като междувременно е помогнало на половината клас да си реши задачите. Ако е прекалено обгрижвано като малко, заради крехкото си здраве, ще му бъде по-трудно впоследствие да се откъсне от опеката на родителите. Стаята и вещите на малката Рибка, а и на голямата, са в особено състояние на подреден хаос, в който единствено тя може да се ориентира. Но пък с приятелите нещата са регулирани – те говорят, тя слуша и съчувства. В учението напредват онези Рибки, които си поставят цели и не се губят по пътя към тях. Най-големият проблем за родителите е да се преборят с нерешителността и апатията, които ги обхващат в определени периоди.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИТКО  18.05.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ТЕЛЕЦ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЮМЮН   27.05.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

Детето Телец гледа на света с очите на художник. То възприема форми, цветове и звуци, за които само хората от неговата порода имат сетива. То не бърза, с каквото се захване го прави бавно, премерено и с вкус. Може да закъснява за час, може да си предаде последно домашното, но то ще бъде най-красиво написано и с най-хубавите рисунки. Малкият Телец е прагматичен и ще влага усилия и време в онези учебни предмети, които счита за полезни. Склонен е да формира комплекс към вещите, затова родителите трябва да се постараят да има всичко необходимо и то да е с високо качество.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФАТМЕГЮЛ   20.07.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е РАК

РАК

За детето Рак периодът на преминаване от домашната към училищната среда е труден до момента, в който се почувства в свои води, т.е. когато усети, че е харесвано от съучениците си и от учителите. Тогава училището става втори дом за него. Усвояването на учебния материал не върви гладко, на приливи и отливи, със силна привързаност към предмети, които му се отдават. В къщи има нужда от силен родителски контрол, за да бъде изрядно с домашните си.
Лунното дете има склонност да формира чувство за вина по най-дребни поводи, затова трябва да му се отправят забележки по много деликатен начин. То реагира остро на микроклимата в семейството и рязко влошава успеха си, когато отношенията мужду родителите са обтегнати.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНКО  07.08.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ЛЪВ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕСРА   20.08.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ЛЪВ

ЛЪВ

Детето Лъв обича изявата. За него училището е сцена,на която може да демонстрира своите многобройни таланти. Обича да бъде в центъра на вниманието на съучениците си и на учителите.То е изпълнено с енергия, целеустремено и самолюбиво, затова когато усети сила в себе си да изпъкне в някаква област, дава всичко на,което е способно, за да играе главната роля. Най-травмиращо за детето Лъв е, когато социалният и материален статус на семейството, го поставя на опашката на класа, на приятелския кръг.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯШЯР  03.09.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ДЕВА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЯ   15.09.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ДЕВА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИРКО  17.09.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ДЕВА

ДЕВА

На меркуриевото дете от зодия Дева пъпът му е хвърлен в училище. То с лекота преминава през този етап от живота си като обикновено не създава проблеми на родителите си, свързани с оценки и усвоявяне на знания. Има склонност да формира ниска себеоценка и се нуждае от позитивна подкрепа, за да си поставя по-високи цели и да напредва. Девата е пословична със своето трудолюбие и постоянство и затова успява тихо, незабележимо, но настойчиво да следва своя път и да се изкачва стъпало по стъпало нагоре.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗЕЛИХА  05.10.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ВЕЗНИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЙШЕ 18.10.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

Детето Везни обича да живее в хармония с всички, да е добре прието и да бъде харесвано, затова се старае всячески да поддържа доброто настроение на околните. Може да обръща повече внимание на това как изглежда и да се застоява дълго пред огледалото, повече отколкото над учебниците. Ако няма достатъчен родителски контрол лесно се понася по течението. Често притежава дарба да играе, пее, свири или рисува, но е необходима голяма и продължителна подкрепа от страна на семейството, за да постигне добри резултати. Трудности във възпитанието му създава недостига или понякога направо липсата на състезателен дух и борбеност. Ролята на родителите е да подкрепят в детето си Везни целеустременост и взимането на самостоятелни решения.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕДЕЛЧО  26.10..  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е СКОРПИОН

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ  27.10.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е СКОРПИОН

СКОРПИОН

Детето Скорпион от малко държи да налага свои правила, с които другите деца трябва да се съобразяват. Кръгът му от приятели не е голям, но който влезе в него, остава там дълго – докато не опровергае оказаното му доверие. На родителите се предоставя нелеката задача да насочват мощната плутонова енергия в правилната посока. Малкият Скорпион може да се справи с всичко, което си постави за цел, без да се щади, и обикновено успява да бъде между най добрите. Но също така може да бъде и между най-лошите – стига да намери основание за това. Чувствителната му природа реагира остро на всяка промяна в семейната среда, най-вече на лъжата и лицемерието.

 

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЙРЕМ  29.12.  ТВОЯТА ЗОДИЯ Е КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

Детето Козирог е възрастен индивид в детско тяло. Още 3-4 годишно ще учудва близките си със сериозни въпроси от рода на “Защо живеем, след като ще умрем?”. От малко може да е много вглъбено и дисциплинирано, съсредоточавайки вниманието си в някакво любимо занимание, а уроците си да готви между другото. Обикновено е отличен ученик, но ако някой учител не му допада, зарязва предмета му. Малкият Козирог отрано има визия за това в каква област на знанието има потенциал и какъв иска да стане. Колкото и малка дарба да има в нещо, в крайна сметка с много труд и постоянство ще я развие във възможно най-широките и граници. Детето Козирог уважава авторитета на възрастните и добре се разбира с родителите си, с бабите и дядовците, дори нещо повече, ако се налага, още в ранна възраст може да поеме върху плещите си грижата за близките си.


 

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВАНКО !!!

 Бъди жив и здрав! Упорито следвай мечтите си! Обичай и бъди обичан!

Желая ти здраве и щастливо детство! И  бъдеще на ЗВЕЗДА !!!

Create funny pictures with your photos on FunPhotoBox.com
Photo fun with FunPhotoBox.com